Kontakt: 96 63 00 06

Nyhedsbrev

Skal vi holde dig opdateret, så tilmeld dig nyhedsbrevet herunder.

Tilmeld

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev,
accepterer du betingelser herunder:

Indsamling af data
Ved tilmelding af ARKA It nyhedsbrev, giver du dit samtykke til at du afgiver en række personlige oplysninger om navn, firmanavn, adresse og email. Disse oplysninger bruges til at administrere din tilmelding, således du kan modtage vores nyhedsbreve.  Oplysningerne vil blive gemt, indtil du vælger at trække dit samtykke tilbage.

Behandling af dine oplysninger
ARKA IT er dataansvarlig og bruger dine oplysninger i henhold til at kunne fremsende nyhedsbreve. Dette gøres via tjenesten MailChimp, som er en platform der genererer nyhedsbreve som sendes ud til kunden. ARKA IT har indgået en databehandleraftale med MailChimp, heraf er dine oplysninger beskyttet under, og videregives ikke. 

Ligeledes bruger vi også oplysningerne til at kontakte jer ved relevante nyheder, der kunne være interessante for jeres virksomhed.   

Indsigt i dine personoplysninger
Du har til hver en tid ret til at anmode om indsigt og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger jf. persondataforordningen. 

Afmelding af nyhedsbrev
Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbrev, via linket i bunden af nyhedsbrevet eller direkte på hjemmesiden, se linket her.

Telefoniløsning

“Vil du holdes opdateret?

Spørgsmål eller kommentar?
Kontakt os gerne på: