96 63 00 06 salg@arka.dk

IT service til jeres virksomhed

Bekymret for om servere og software pludselig lukker ned? Så lad os stå for at servicere driften, så I kan koncentrere jer om andre ting.

KONTAKT OS   

Professionel IT service – lad os stå for at servicere

Hvis I er bekymret for om jeres servere eller software pludselig lukker ned, så lad os stå for at servicere jeres drift, så I kan arbejde i ro og mag. Vi kan garantere, at det er alle pengene værd.

Når vi påstår, at vores erfaring og service er alle pengene værd for jer og jeres virksomhed, er der faktisk noget om snakken. Vi har siden 1999 leveret driftssikkert IT-service til erhvervslivet. Vi har sørget for og leveret sikker drift og vedligeholdelse af en lang række forskellige server- og desktop applikationer. Med vores IT-service, kan vores kunder koncentrere sig om at udføre det arbejde, de er bedst til – mens vi overvåger og leverer en sikker drift, med fokus på oppetid, god service og priser, der er til at betale.

Hos ARKA IT leverer vi IT-service i den højeste kvalitet. Vi er engagerede fagfolk, der brænder for at gøre en forskel og levere færdige og gennemførte løsninger. Vi er specialister inden for IT-service og der er ikke de opgaver, vi ikke kan løse. Vi har mange års erfaringen inden for branchen og bestræber os på at give vores nuværende og nye kunder den bedste service.

Professionel IT-service til små og mellemstore virksomheder

Med vores IT service er i sikre på, at jeres IT spiller 100%

Med vores mange års erfaring, viden og kompetencer inden for IT-service og forretningsmæssige forståelse, kan vi hjælpe jer med at optimere arbejdsdagen ved at rådgive og servicere jer i forhold til jeres IT-systemer og løsninger. Da vi ved, at IT er en vigtig del for mange virksomheder og brancher, får I udarbejdet en individuel serviceaftale, der er tilpasset til jeres virksomheds behov og krav nu, men også langtidsholdbare løsninger, så I er rustet til fremtidens mulige udfordringer.

Med hjælp fra os kan vi forbedre og skabe større effektivitet og øget vækst i jeres virksomhed, da vi kan være med til at reducere den tid I normalt bruger på jeres IT-systemer, så I fremadrettet kun skal fokusere på jeres virksomhed og arbejde, da vi tager os alle de IT-mæssige problemer.

Hos ARKA IT tilbyder vi en lang række af forskellige IT-services og kan hjælpe jer med alt fra hosting, sikkerhed, ERP-systemer til implementering af IT-løsninger, service og meget mere. Sammen med jeres virksomhed finder vi frem til den service, der passer bedst til jer, så I kan fortsætte jeres arbejde uden I behøver at bekymre jer om virksomhedens IT.

Hos ARKA IT får man en bred vifte af
IT service til alle typer af virksomheder. Vi har siden 1999 leveret driftsikkert IT til erhvervslivet.

Få en bedre serviceaftale med ARKA IT

Hos ARKA IT er vores serviceaftaler altid udarbejdet individuel til jeres virksomhed – vi rådgiver, I bestemmer. Alle vores kunder er unikke og får individuelle aftaler, da der ikke er nogle virksomheder, der har de samme behov eller kan bruge den præcis samme service som en anden. Derfor er vores IT serviceaftaler altid unikke. Det eneste, der ligger helt fast er, at vi kan servicere jeres løsning, uanset om I vælger at bruge jeres egen server, Office365, vores ARKA Hosting eller et helt andet sted i skyen.

Når vi skræddersyer en aftale omkring IT service hos ARKA IT, der passer til netop jeres behov, går vi ud fra følgende. Herefter er valget jeres, og vi står altid klar til at hjælpe Jer, uanset hvilken løsning i vælger.

Fast prisaftale

Med en IT serviceaftale med en fast pris, aftaler vi sammen en fast pris pr. måned, kvartal, pr. halvår eller årligt, som passer ind i netop jeres virksomhed. Her får i IT service, når jeres virksomhed har brug for det – uden at betale ekstra.

Klippekortsordning

Med en klippekortsordning køber I et antal timer, som I frit og kvit råder over og kan benytte som i vil. Her får en em fleksibel ordning og et antal timer, som jeres medarbejdere selv råder over.

Efter tidsforbrug

Her kan jeres medarbejdere ringe ind til os med hensyn til de problemer og spørgsmål der måtte være omkring IT. Vi fakturerer efter tid, hvorefter der afsendes en faktura på det udførte IT arbejde.

Skræddersyet IT service med den optimale løsning,prisoptimale produkter, knowhow, installation og services

Vil du vide mere om vores IT serviceeller står din virksomhed med en konkret IT-mæssig udfordring?
Så kontakt ARKA IT NU og lad os tage en uforpligtende snak om din virksomheds behov og krav.

Det siger vores kunder om vores IT service hos ARKA IT

“Efter vi skiftede over til ARKA IT har vi ikke haft problemer med vores IT-infrastruktur. Skiftet gik dejligt gnidningsfrit, og vi har både telefoni og hosting hos ARKA IT.”

“Kundeservicen er i top, og vi får altid kompetent vejledning og hjælp fra de dygtige teknikker. Vi er rigtig glade for vores valg af ARKA IT som vores IT-leverandør.”

Egholm A/S

Transportvej 27, 7620 Lemvig

“Vi har valgt at outsource alt IT-relateret arbejde til Arka IT. Det giver os mere tid til at koncentrere os om vores vigtige opgaver.”

“Vi har lige været igennem en kæmpe ombygning, og her var ARKA IT’s dygtige tekniker på stedet og fik alt til at køre som smurt.”

Thyborøn Havn

Tankskibsvej 4, 7680 Thyborøn

“Vi er glade for at have valgt en IT-leverandør, der tager os seriøst. ARKA IT er gode til at rådgive, og giver kompetent vejledning og hjælp til diverse IT relaterede problemer.”

“Der bliver taget hånd om et problem så snart det opstår, og det giver os ro i maven.”

Sortberg+Hansen

Struer Landevej 6, 7500 Holstebro

Dit lokale og personlige IT-firma

Hvis I vil have en god og optimal tilgang til jeres IT-løsninger og services, er I kommet til det helt rigtige sted.

Vi tager vores ansvar som jeres IT-leverandør og samarbejdspartner meget seriøst. Derfor sørger vi for altid at informere jer, hvis der skulle opstå problemer. Dermed slipper I for problemer og kommer ikke til at opleve spildt arbejdstid.

Hos ARKA IT er det jer og jeres virksomhed, der er vores udgangspunkt. En IT-løsning skal udvikles i tæt samarbejde med jer, så det passer til jeres forretning og jeres brugeres behov. Derfor skal I se os som en samarbejdspartner og ikke blot en IT-leverandør. Det er vigtigt for os at have en ordenlig dialog med jer, inden vi går i gang med at arbejde på en løsning og under forløbet. Vi tester løbende løsningerne sammen med jer indtil vi når målet.

Hos ARKA IT hjælper og leverer vi gennemtænkte IT-løsninger til både små og mellemstore virksomheder, der er med til at give merværdi og sikre en høj drift og sikkerhed. Dette kan vi sikre og love, da vi tager udgangspunkt i vores mange kompetencer og flere års erfaringen indenfor at levere stærke IT-løsninger og service. Vil I gerne spare jeres ressource og bruge tiden på at fokusere på jeres virksomhed og arbejdsopgaver, så kontakt os for at høre mere

IT service er meget mere end netværk og teknik. IT service skal være designet som en bund til virksomheden

Vi kan skræddersy en IT-service ud fra de krav, ønsker og behov I har i jeres virksomhed. Vi tager en dialog sammen med jer og finder frem til, hvilke services I ønsker og har brug for at få jeres IT til at fungere optimalt. Vi gennemgår vores services med jer og kommer herefter med et bud på en løsning og prisen for denne.

I denne løsning kan I selvfølgelig altid både få support og service, når I ønsker det, hvis I har brug for hjælp eller har spørgsmål.

FÅ IT service indenfor hardware og IT udstyr hos ARKA IT

 

Hardware

Hos ARKA IT rådgiver og sælger vi hardware, der dækker både dit daglige, men også tager højde for dine fremtidige behov

Ergonomisk IT udstyr

Vi forhandler ergonomisk IT udstyr, der kan hjælpe dig med at forebygge mulige skader, ved at minimere unødvendige bevægelser når du arbejder ved din computer

Ant Text

Vil du gerne have en ens strømlignet kommunikation for din virksomheds mail, så kan Ant Text give dine e-mails mere liv

Hvilke IT-services kan vores konsulenter hjælpe jeres virksomhed med?

Der er mange ting, der kan gå galt og en masse forskellige udfordringer og opgaver inden for IT. Da IT-service dækker over en bred vifte af forskellige ting, kan det nogle gange være svært at finde ud af, hvad det er I kan få hjælp til. Nedenfor kan I se en liste over nogle af de ting vi bl.a. kan hjælpe jer og jeres virksomhed med:

  • Rådgivning
  • IT-strategi og handlingsplan
  • Optimering og drift af IT-infrastruktur
  • Installation af software
  • Server/storage systemer
  • Citrix, Microsoft, etc. Virtualisering
  • Support til brugere
  • Optimering af IT-sikkerheds- og beredskabsplan
  • Drift af hostingmiljøer

Hvis I vil vide mere om vores konsulentydelser og serviceaftaler, eller hvis jeres virksomhed står overfor en konkret IT-mæssig udfordring, så kontakt os allerede i dag og lad os finde ud af, hvad vi kan hjælpe jer med.

IT service siden 1999 med engagerede fagfolk, der brænder for teknologi og kundeservice

Hos Arka IT har alle medarbejdere en bred og dybdegående kompetence inden for IT service. Vores erfaringer og nyeste viden sikrer, at du altid taler med kompetente fagfolk. Vores medarbejdere er engagerede, og altid indstillede på at levere den bedste IT service. Som vi plejer at sige: Hvis ikke vi kan gøre det ordentlig, så lader vi hellere være.

Bestil IT service til jeres virksomhed

Hvis I indimellem har brug for ekstra mandskab i spidsbelastningsperioder eller har brug for hjælp på større IT-projekter, kan I med fordel lave en serviceaftale med os og trække på vores IT-konsulenters ekspertise viden og erfaring, når jeres virksomhed har behov for det.

Alle vores konsulenter hos ARKA IT har mange års erfaringer og har dermed forstand og kendskab til langt de fleste af de løsninger, jeres virksomhed kunne have brug for. Vores konsulenter løser både projekter og ad-hoc opgaver inden for fx IT-strategi, infrastruktur, virtualisering, optimering af IT-sikkerheds- og beredskabsplaner, support til brugere og meget mere.

Få en effektiv arbejdsdag uden problemer

Vil I gerne vil have en effektiv arbejdsdag, hvor jeres programmer og systemer altid er opdateret og virker? Hvor I kan spare tid og eliminere risikoen for at miste jeres data eller blive udsat for IT-kriminalitet? Eller undgå at sætte arbejdet på pause og bruge en masse kostbar tid, på at finde ud af, hvad løsningen er til det der driller, hvis I støder på en udfordring med jeres IT? Så lad os hjælpe jer.
Med IT-service fra ARKA IT får I en effektiviseret arbejdsdag, da vi hjælper jer med at navigere rundt i jeres IT-systemer, finder IT-løsninger, der passer til jeres behov og står klar til at hjælpe jer, hvis der opstår problemer. Det betyder at I slipper for at bruge unødvendig tid og ressourcer på at finde årsagen til problemet og få det til at virke igen.

Professionel IT-service til skoler

Hos ARKA IT ved vi, at IT og digitalisering er en vigtig del af undervisningen og kun bliver en større del af undervisningen på skoler og institutioner. For at jeres undervisningen og arbejde kan køre gnidningsfrit, er det essentielt at skolens elektriske udstyr og IT-løsninger fungerer og ikke driller.

IT kan godt virke uoverskueligt, men med en serviceaftale hos os, er det vores opgave at rådgive og servicere jer og vedligeholde driften af jeres IT-systemer, så I bare skal fokusere på at undervise eleverne. Vi kan hjælpe med optimering og drift af jeres IT-infrastruktur og IT-sikkerhed så I ved at jeres data er sikker og mange andre ting. Vi står klar til at servicere og vejlede jer i implementering af diverse IT-udstyr og løsninger.

Lad os hjælpe jer med at vedligeholde og optimere jeres arbejdsmiljø med vores serviceaftale. I fællesskab kan vi skabe den bedste løsning til jer.

Kontakt os omkring vores IT service

Hvis I er interesseret i at få en serviceaftale med os, så kan I kontakte os allerede i dag.

Eller hvis I høre mere om vores IT-løsninger, sikkerhed eller nogle af de andre services vi kan tilbyde jer, er I selvfølgelig også velkommen til at kontakte os. I kan forvente at blive mødt af professionelle og engagerede fagfolk, der vil gøre alt for at hjælpe jer videre.

 Lad ARKA IT hjælpe jer med at vedligeholde og optimere jeres arbejdsmiljø. I fællesskab kan vi skabe den bedste løsning til jer.

Jeg står 100% inde for vores IT service

” Siden 1999 har ARKA IT været fyldt med engagerede fagfolk, der brænder for at kunne give deres kunder teknologi, der gør en forskel. “

“Vores mål er at levere IT-service af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for en samarbejdspartner inden for IT-service, så er ARKA IT det sikre valg.”

Hos ARKA IT skaber vi den bedste IT-service for dig og din virksomhed.

Preben Hove-Nyborg, Direktør og stifter af ARKA IT

Vi laver også IT service for disse virksomheder