96 63 00 06 salg@arka.dk

IT-KONSULENT FRA ARKA IT. HER FÅR DU IDENTIFICERET OG LØST DINE PROBLEMSTILLINGER

Hos ARKA IT får din virksomhed tilknyttet en kompetent og erfaren IT-konsulent, hvis fornemmeste opgave er at identificere og løse IT-problemstillinger, samt at rådgive og vejlede hvor det er nødvendigt.

KONTAKT OS   

IT-konsulent med mange års erfaring i branchen

Med en IT-konsulent fra ARKA IT får jeres virksomhed en konsulent der arbejder teoretisk ved at analysere jeres problemstilling, og dermed finder frem til den mest optimale løsning og værktøjer, der kan løse problemet. Vores IT-konsulenter har ansvaret og leder processen fra start til slut, lige fra at finde jeres virksomheds behov og krav, til udviklingen af IT-løsningen og test af løsningens funktionalitet til implementering af IT-løsningen.

Vores IT-konsulenter vigtigste opgave er at rådgive og finde frem til, hvordan de kan hjælpe med at styrke og optimere jeres virksomhed med IT. Hos ARKA IT har vores konsulenter ikke kun forstand på computere, IT-løsninger og -systemer. De har også forstand på, hvilke løsninger og systemer, der giver jer de bedste økonomiske forhold på længere sigt.

Alle vores konsulenter har flere års erfaring og har en masse kompetencer, der kan hjælpe jeres virksomhed. De står altid til rådighed og kan løse projekter og ad-hoc opgaver ingen for fx IT-strategi, infrastruktur, virtualisering og meget mere.

Hvad er en IT-konsulent?

En IT-konsulent fra ARKA IT rådgiver og vejleder jer og jeres virksomhed om brugen af IT-systemer og løsninger og med anskaffelse og implementering af IT-udstyr. Konsulentens primære opgave er at løse jeres udfordringer, vedligeholde og opdatere jeres udstyr og systemer – de afdækker alle de behov I har inden for IT-verden.

En konsulent fra os kan analysere og undersøge jeres nuværende IT-setup, for at se om det er stærk nok og lever op til de behov i har i virksomheden. Hvis den ikke gør dette, finder vi i fællesskab ud af, om I vil have en opdatering eller opgradering, eller om I vil foretage en udskiftning af alt jeres udstyr og systemer.

En IT-konsulent fra ARKA IT handler ud fra din virksomheds unikke behov

IT-konsulenter fra ARKA IT propper ikke dit hoved med en helt masse teknisk, som kan være lidt langhåret at forstå. Er der nogle områder, hvor en IT-konsulent vurderer at du, eller en af dine medarbejdere, har gavn af at forstå de bagvedlæggende processer, sørger de for grundig oplæring i emnet. På denne måde kan du altid være sikker på, at din IT-konsulent fra ARKA IT tager både din, dine medarbejderes og din virksomheds situation i betragtning og handler derudfra. 

Fordele ved at have en ekstern IT-konsulent

En af fordelene ved at have en ekstern IT-konsulent er, at I kan få et par friske øjne, der kommer ude fra til at kigge på virksomhedens IT-setup. Det giver jer gode og nye inputs til virksomhedens IT-løsninger og projekter, uanset om de er små eller store. Vores IT-konsulenter kan hurtigt finde ud af, hvad virksomhedens styrker og svagheder er, samt hvad der skal fokuseres på i forhold til IT. Vi kan hjælpe med at finde ud af, om der blot er behov for en mindre opdatering af jeres IT-systemer eller om det er mere optimalt at få implementeret et helt nyt setup.

Hvis der opstår komplikationer med jeres IT, kan det tage lang tid for en medarbejder at finde ud af, hvad problemet er og endnu længere tid at finde ud af, hvordan problemet løses. Men for en IT-konsulent, tager det ofte kun omkring fem minutter at finde problemet til udfordringen og de ved lige præcis, hvad der skal gøres for at løse problemet. På den måde kan I fokusere på jeres primære opgaver og ikke tænke på driften af jeres IT.

Uanset hvilke opgaver det drejer sig om, kan du få en IT-konsulent hos ARKA IT, der kan hjælpe jer med at løse dem. Det kan være alt fra at få opsat ny hosting løsning, et sikkerhedstjek, der beskytter virksomhedens data med backup. Vi kan også hjælpe med at varetage hele jeres IT-setup, så alle jeres IT-løsninger er samlet hos os under et tag.

Hvornår er det optimalt at anvende en IT-konsulent?

Hvis der er behov for få implementeret nye IT-løsninger eller der skal tages nye programmer i brug, er der ofte behov for at medarbejderne bliver uddannet i, hvordan de nye løsninger og programmer fungerer. Det kan en IT-konsulent blandt andet hjælpe med at planlægge og undervise dem der skal bruge programmerne.

Derudover kan I også kontakte en IT-konsulent, hvis I arbejder på at udvikle nye forretningsområder i virksomheden. Vores IT-konsulenter har en bred og dybdegående kompetence og forretningsmæssige forståelse inden for IT. Med vores erfaringer og nyeste viden, ved vi, hvilke IT-løsninger og systemer, der er på markedet og kan fortælle, hvordan de fungerer og hvorfor de er optimale at anvende. I fællesskab kan vi finde frem til, hvilken løsning, der passer til jeres mål.

Vores konsulenter kan også hjælpe jer i forbindelse med valg af nyt IT-udstyr. Det er vigtigt, at jeres medarbejdere har de nødvendige arbejdsredskaber, der er med til at sikre den bedste arbejdsdag. Vi kan rådgive jer og sælger hardware, der dækker virksomhedens behov i dag, men også tager højde for de fremtidige behov. Vi er leveringsdygtige på blandt andet servere, printere, computer og alt andet, der er nødvendigt for at virksomheden kan køre rundt.

 

Med en IT-konsulent fra ARKA IT får du bedre tid til dét, der giver mening for dig

Det kan virke uoverskueligt at have hånd i hanke med hele din virksomheds IT – herunder programmer, systemer og valg af løsninger. Det hele skal passe til jeres unikke behov, og det er her en IT-konsulent fra ARKA IT kommer ind i billedet. Med en IT-konsulent fra ARKA IT kan du slippe bekymringer og beslutninger angående IT, ved trygt at overlade det til din erfarne IT-konsulent.

Hos os får I IT-support og service der er til at forstå

Hvis I har en IT-konsulent hos ARKA IT, står vi selvfølgelig til rådighed med vores tekniske ekspertise, men vi fokuserer også på de menneskelige kvaliteter. Når vi går i gang med en ny opgave, er det med energi og stort engagement og faglighed. Vi er her ikke kun for at hjælpe jer, vi fokuserer og sætter os også ind i jeres virksomhed, så vi kender til jeres arbejde, krav og behov.

I skal ikke kun se os som dem, der får jeres IT-systemer og programmer til at fungere gnidningsfrit, men også som en samarbejdspartner I kan kontakte, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp til at forstå funktioner eller løsninger, der anvendes I jeres IT-system. Vi sørger for at hjælpe og vejlede jer igennem hele forløbet, og vi vil være sikker på, at det hele giver mening for jer og at I forstår jeres IT-setup.

Vores erfarende konsulenter kan hjælpe jer telefonisk og via fjernsupport, hvor de kan koble sig på jeres computere. Men vores konsulenter kan selvfølgelig også komme ud til jer, for at se på problemet og hjælpe jer med at løse det. Vores IT-konsulenter har ikke kun forstand på computere og programmer, de har også en omfattende viden omkring, hvordan arbejdspladens er bedst muligt organiseret og viden om, hvad de forskellige løsninger kan betyde for jer økonomimæssigt.

Hvad kan vores konsulenter hjælpe jer med?

Når I bestiller en konsulent hos os, får I tildelt en konsulent, der passer til jeres virksomhed og er specialist inden for lige præcis den opgave I gerne vil have løst. Det er jeres garanti for, at vi får et godt samarbejde og I får den bedste løsning til jeres virksomhed.

Alle konsulenterne hos ARKA IT er engagerede og imødekommende og bestræber sig på at yde den bedste service til jer. Når I bestiller en konsulent, bruger vi tid sammen med jer på at sætte os ind i jeres virksomhed og den opgave I stiller os. Derfor er det at lytte en meget vigtig faktor hos os. Under hele processen og forløbet kan I forvente et tæt samarbejde og en god dialog, hvor vi løbende informerer jer og lytter til jeres forventninger om processen og løsningen.

Bestil en konsulent hos ARKA IT

Hvis I har brug for hjælp til at optimere jeres IT-setup eller vil aflaste nogle af jeres IT-opgaver, så lad os tage en snak om, hvordan en af vores IT-konsulenter kan skabe værdi for jeres virksomhed. De kan både være med til at hjælpe og rådgive jer i belastede perioder eller på større IT-projekter. 

I listen neden for kan I se nogle af de ting, vores konsulenter kan hjælpe jeres virksomhed med:

  • Rådgivning
  • IT-strategi og handlingsplan
  • Optimering og drift af IT-infrastruktur
  • Installation af software
  • Server/storage systemer
  • Citrix, Microsoft, etc Virtualisering
  • Support til brugere
  • Optimering af IT-sikkerheds- og beredskabsplan
  • Drift af hostingmiljøer

Hvis I skal i gang med at bruge nye systemer og programmer i jeres virksomhed, er det normalt at medarbejderne har brug for uddannelse i, hvordan de nye systemer fungerer. Det kan I også få hjælp med fra vores IT-konsulenter. De kan hjælpe jer der skal bruge programmerne ved at vise og forklare, hvordan I bruger det. De sørger for, at I får en forståelse af, hvad programmet gør og hjælper med.

Vores konsulenter springer til når I har brug for hjælp

Hvis I oplever problemer med jeres IT i virksomheden, og I er ved at få stress fordi det ikke fungerer som det skal, så kontakter I bare os, også vi finder ud af, hvordan vi kan hjælpe jer med at løse problemet. Vores konsulenter kan holde hovedet højt og bevare overblikket i pressede situationer. Alt efter hvilke problemer der opstår, finder vi ud af, hvordan det skal løses og hvilken konsulent, der kan hjælpe jer med at løse problemet bedst muligt i situationen.

Vores IT-konsulenter opbygger løbende deres personline og faglige profiler, så I altid får innovative konsulenter, der kender til den nyeste teknologi på markedet og kan løse diverse problemer, der skulle opstå i jeres virksomhed.

Med en IT-konsulent fra ARKA IT får både store og små virksomheder professionel og individuel service

Har du ikke tid eller lyst til at sætte dig ind i indviklede IT-systemer, men samtidig slippe bekymringerne om  f.eks. hacking, brud på systemerne, mangelfuld back-up med mere?

Slip bekymringerne med en IT-konsulent fra ARKA IT. De er din eksterne sparringspartner på alt der omhandler IT. Er det nødvendigt oplærer din IT-konsulent dig eller dine medarbejdere i emner, der er vigtige for netop jeres virksomhed.

Vores IT-konsulenter kan hjælpe dig med bl.a.:

IT løsninger

Hos ARKA IT har vi IT løsninger der tager 100% udgangspunkt i dine behov. Det samme gør vores IT konsulenter. Læs meget mere om vores IT løsninger og få et indblik.

IT-sikkerhed

Vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed for net svindel og hacking, med de rette IT-sikkerhedsløsninger

Online / Remote Backup

Med Remote Backup og Online Backup skal du ikke bekymre dig om risikoen for hacking, virus, og meget mere. Med vores løsning gemmes alt backup på vores sikre servere

ARKA IT har siden 1999 serviceret virksomheder med engagerede IT-konsulenter, der brænder for teknologi.

Hos ARKA IT har alle vores IT-konsulenter et både bredt og dybdegående erfaringsgrundlag, indenfor forskellige områder af IT-verdenen. Derudover er de yderst engagerede – nok på dét niveau, man ville kalde nørd. Det er vi stolte af, da vi ved, at vores IT-konsulenter på denne måde er rustet til stort set alle typer af opgave. 

Det siger vores kunder om vores IT-konsulenter

“Kundeservicen er i top, og vi får altid kompetent vejledning og hjælp fra de dygtige teknikker. Vi er rigtig glade for vores valg af ARKA IT som vores IT-leverandør.”

Egholm A/S

Transportvej 27, 7620 Lemvig

“Vi har lige været igennem en kæmpe ombygning, og her var ARKA IT’s dygtige tekniker på stedet og fik alt til at køre som smurt.”

Thyborøn Havn

Tankskibsvej 4, 7680 Thyborøn

“Vi er glade for at have valgt en IT-leverandør, der tager os seriøst. ARKA IT er gode til at rådgive, og giver kompetent vejledning og hjælp til diverse IT relaterede problemer.”

“Der bliver taget hånd om et problem så snart det opstår, og det giver os ro i maven.”

Sortberg+Hansen

Struer Landevej 6, 7500 Holstebro

Kontakt en IT-konsulent

Kunne du tænke dig at snakke med en IT-konsulent om, hvad et samarbejde med ARKA IT kan give dig?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og din besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vores IT-konsulenter brænder for at gøre en forskel

” Siden 1999 har ARKA IT været fyldt med engagerede fagfolk, der brænder for at kunne give deres kunder teknologi, der gør en forskel. “

“Vores mål er at levere IT-infrastruktur af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for en samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur, så er ARKA IT det sikre valg.”

Hos ARKA IT gør vores engagerede IT-konsulenter alt for, at skabe den bedste løsning for dig.

Preben Hove-Nyborg, Direktør og stifter af ARKA IT

Vores IT-konsulenter har bl.a. hjulpet disse virksomheder