96 63 00 06 salg@arka.dk

Økonomisystemer

Her er mange penge at spare. Ikke bare på selve installationen, men især på de rutiner som dine medarbejdere arbejder med hver eneste dag.

 

Et godt økonomisystem giver:

Z Optimal drift i virksomheden
Z Overblik over økonomien
Z Mulighed for vækst

Vi arbejder især med disse:

ARKA Business+

Hos ARKA IT har vi udviklet en moderne og fuldt integreret ERP-løsning. En pakke af applikationer, der tilgodeser virksomhedens behov – uanset om I er en lille eller en større handels-, produktions- eller servicevirksomhed!

Vort mål med ARKA Business+ er at sikre vore virksomhedskunder mulighed for at øge produktiviteten i alle administrative funktioner,
reducere antallet af fejl i alle interne processer og øge serviceniveauet overfor kunder og øvrige forretningsforbindelser.

ARKA Business+ har mange af de traditionelle funktioner ethvert økonomisystem skal have, men ARKA Business+ gemmer også på
nogle meget innovative og gennemtænkte funktioner.

Udover disse generelle funktioner der hører med i en ARKA Business+ installationen, har vi meget andet spændende at byde på.
Besøg vores hjemmeside, og læs meget mere.

Uniconta

Uniconta er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov inden for bogholderi, ordre- og lagerstyring, logistik, CRM og projekt. De enkle, men kraftfulde funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan du nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Microsoft C5

85.000 iværksættere og mindre virksomheder tager ikke fejl. Microsoft Dynamics C5 er et fantastisk regnskabsprogram, der er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder. Alt er sat enkelt og overskueligt op, så du hurtigt kan få et overblik over blandt andet tilgodehavender og skyldige beløb. Regnskabsprogrammet ligger online hos os …og det betyder, at du ikke selv skal have besværet med at installere og opdatere programmet eller lave back-up.

Når du arbejder i programmet, så ligner og fungerer det på samme måde som Office 365 programmerne (Word, Excel og Outlook). Har du for eksempel brug for at trække rapporter, så kan du arbejde videre med dem i Word eller Excel.

Admiral for Windows

Vi er eksperter i Admiral for Window, og har arbejdet med det siden 2002.

Vi tilbyder:

  • konsulent 
  • programudvidelser
  • hosting, på eget hosting system
  • raport tilretninger
  • e-faktura modul
  • mail modul

Vi kan sælge udvideledsesmoduler, og hjælpe med stort set alt indenfor Admiral for Windows. 

Kontakt os for at høre nærmere