96 63 00 06 salg@arka.dk

IT-LØSNINGER DER TAGER 100% UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Når du vælger ARKA IT’s løsninger får du IT løsninger, der tager udgangspunkt i dine unikke behov. Vores kunder er unikke, så det er vores IT løsninger også.

KONTAKT OS   

IT-løsninger til virksomheder

Få en IT-løsning, der passer til dig og din virksomhed

Indrømmet. IT løsninger såsom servere, konfiguration, applikationer og netværk er teknik fra ende til anden. Men, det er meget mere end det. Det er platformen, der giver din virksomhed gode betingelser for at skabe forretning og vækst. Hvis den er designet og bygget korrekt.

​Vores kunder er unikke, og det gælder også dig. Derfor bruger vi tid på at lære din virksomhed at kende, så vi kan rådgive og tilbyde dig den løsning, der er mest optimal for jer nu og fremadrettet.

Vi tilbyder en lang række af IT services og kan hjælpe med alt fra hosting, Microsoft Office 365, sikkerhed, ERP systemer og hardware, til implementering af IT-løsninger, service, support og meget mere. Vi finder en løsning, så i kan fortsætte jeres arbejde uden at skulle bekymre jer om virksomhedens IT.

Professionelle IT løsninger

Lad os hjælpe jer med at udvikle og optimere jeres arbejdsmiljø med vores digitale løsninger.
Sammen kan vi skabe den IT-løsning, der passer bedst til jeres behov.


IT-løsninger til skoler

Få IT-løsninger der understøtter lærerne og elevernes behov.

IT og digitalisering er blevet en stor del og bliver kun større i undervisningen. Derfor skal undervisningen og arbejdet kunne køre gnidningsfrit med cloudløsninger, let tilgængeligt data og en sikkerhed, der er i top, så lærerne kan koncentrere sig om undervisningen og eleverne kan lære en masse, så de ikke behøver bekymre sig om skolen IT.

Vi tilbyder løsninger til skolder lige fra hosting, Office 365 og implementering af diverse IT-udstyr og IT-løsninger, samt support, service og meget mere.

Lad ARKA IT hjælpe jer med at udvikle et godt undervisningmiljø, med vores digitale løsninger.
Sammen kan vi skabe den IT-løsning, der passer bedst til jeres behov.

Hos ARKA IT får man en bred vifte af
løsninger til både store og små virksomheder.

Kort sagt; vi håndplukker den hardware og software, der giver dig det bedste setup – ikke bare nu, men også med henblik på, hvad dine fremtidige behov er, og sammensætter hele løsningen, så den giver dig mest værdi for pengene.

En ARKA IT-løsning indeholder typisk: analyse og rådgivning, indkøb af hardware og software, samt implementering, vedligeholdelse og support.

Hos ARKA IT leverer vi forskellige IT løsninger

Hosting løsninger

Med en Remote Desktop løsning er dit skrivebord, programmer og data på en fysisk server. Men med en hosting løsning kan du få adgang fra hvilken som helst internetforbindelse

IT-sikkerhed

Vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomhed for net svindel og hacking, med de rette IT-sikkerhedsløsninger

Online / Remote Backup

Med Remote Backup og Online Backup skal du ikke bekymre dig om risikoen for hacking, virus, og meget mere. Med vores løsning gemmes alt backup på vores sikre servere

Skræddersyede løsninger

Prisoptimale produkter

Knowhow, installation og services

Når du vælger en af ARKA IT’s løsninger, får du standard produkter, men sammensætningen og valget af produkter er alt andet end standard. Den tager 100% udgangspunkt i dine unikke behov. Som vi selv siger, vores kunder er unikke, så det er vores løsninger også.

En løsning indeholder typisk: analyse og rådgivning, indkøb af hardware og softeware, samt implementering, vedligeholdelse og support.

IT løsninger indenfor Hardware og IT udstyr

Hardware

Hos ARKA IT rådgiver og sælger vi hardware, der dækker både dit daglige, men også tager højde for dine fremtidige behov

Ergonomisk IT udstyr

Vi forhandler ergonomisk IT udstyr, der kan hjælpe dig med at forebygge mulige skader, ved at minimere unødvendige bevægelser når du arbejder ved din computer

Ant Text

Vil du gerne have en ens strømlignet kommunikation for din virksomheds mail, så kan Ant Text give dine e-mails mere liv

IT løsninger er meget mere end netværk og teknik. IT løsninger skal være designet som en bund til virksomheden

Indrømmet; IT løsninger såsom servere, konfiguration, applikationer og netværk er teknik fra ende til anden. Men, det er meget mere end det. Det er platformen, der giver din virksomhed gode betingelser for at skabe forretning og vækst. Hvis den er designet og bygget korrekt.

En ARKA IT-løsning indeholder typisk: analyse og rådgivning, indkøb af hardware og softeware, samt implementering, vedligeholdelse og support.

IT løsninger indenfor økonomisystemer 

Økonomisystemer

Med et økonomisystem kan i få en optimal drift i virksomheden og et overblik over jeres økonomi. Hos ARKA IT arbejder vi med flere forskellige systemer

Microsoft 365

Få adgang til alle dine programmer og filer alle steder fra. Med Office 365 har du den samme brugerflade du kender

Mødesystem

Hvis din virksomhed, ligesom mange andre, har flere møder, der finder sted i den anden ende af landet, så er videokonference en mulighed for dig. Hos ARKA IT har vi alt inden for dette

IT løsninger siden 1999 med engagerede fagfolk, der brænder for teknologi

Hos Arka IT har alle medarbejdere en bred og dybdegående kompetence inden for IT løsninger. Vores erfaringer og nyeste viden sikrer, at du altid handler med kompetente fagfolk. Vores medarbejdere er engagerede, og altid indstillede på at levere færdige og gennemtestet IT løsninger. Som vi plejer at sige: Hvis ikke vi kan gøre det ordentlig, så lader vi hellere være.

Det siger vores kunder om vores IT løsninger

“Efter vi skiftede over til ARKA IT har vi ikke haft problemer med vores IT-infrastruktur. Skiftet gik dejligt gnidningsfrit, og vi har både telefoni og hosting hos ARKA IT.”

“Kundeservicen er i top, og vi får altid kompetent vejledning og hjælp fra de dygtige teknikker. Vi er rigtig glade for vores valg af ARKA IT som vores IT-leverandør.”

Egholm A/S

Transportvej 27, 7620 Lemvig

“Vi har valgt at outsource alt IT-relateret arbejde til Arka IT. Det giver os mere tid til at koncentrere os om vores vigtige opgaver.”

“Vi har lige været igennem en kæmpe ombygning, og her var ARKA IT’s dygtige tekniker på stedet og fik alt til at køre som smurt.”

Thyborøn Havn

Tankskibsvej 4, 7680 Thyborøn

“Vi er glade for at have valgt en IT-leverandør, der tager os seriøst. ARKA IT er gode til at rådgive, og giver kompetent vejledning og hjælp til diverse IT relaterede problemer.”

“Der bliver taget hånd om et problem så snart det opstår, og det giver os ro i maven.”

Sortberg+Hansen

Struer Landevej 6, 7500 Holstebro

Kontakt os omkring IT løsninger

Vil du vide mere om vores IT løsninger, IT sikkerhed, Økonomisystemer eller noget helt andet?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og din besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jeg står 100% inde for vores IT løsninger

” Siden 1999 har ARKA IT været fyldt med engagerede fagfolk, der brænder for at kunne give deres kunder teknologi, der gør en forskel. “

“Vores mål er at levere IT-infrastruktur af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for en samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur, så er ARKA IT det sikre valg.”

Hos ARKA IT skaber vi den bedste IT-løsning for dig og din virksomhed.

Preben Hove-Nyborg, Direktør og stifter af ARKA IT

Vi laver også IT løsninger for disse virksomheder