96 63 00 06 salg@arka.dk

IT FIRMA DER LEVERER UNIKKE IT-LØSNINGER TIL ALLE TYPER FIRMAER

Når du vælger ARKA IT som dit IT-firma, får du ikke bare standardiserede IT løsninger. Som IT-firma har vi stort fokus på at levere unikke løsninger, der er skræddersyet til dine unikke behov. 

IT firma med fokus på tryghed og god support

Hos ARKA IT leverer vi helt unikke IT-løsninger og service med tryghed for jeres virksomhed. Når vi leverer IT-løsninger til jer, har vi meget fokus på, at det ikke kun er produkter og løsninger vi leverer. For os handler det i meget høj grad også om den personlige support og vejledning vi tilbyder dig og dine kollegaer. Vi er tilstede, når I har spørgsmål, når I har brug for en opdatering, eller hvis I har brug for noget helt tredje – intet spørgsmål er for lille eller for stort til os. Vi er fleksible og hurtige til at levere og omsætte jeres behov og krav til de IT-løsninger, der giver jer den bedste og gnidningsfri hverdag.

Vi servicerer hovedsagligt erhvervskunder i Lemvig, Struer og Holstebro, men også kunder over hele landet med unikke løsninger, der er lavet efter vores kunders krav og behov. Vi kan hjælpe med alt indenfor serviceaftaler, konsulenter, hosting, Microsoft Office 365, online/remote backup, økonomisystemer, sikkerhed, hardware, ergonomisk udstyr, print/kopi, telefoni, mobiludstyr og meget mere.

Jeres lokale IT firma

ARKA IT er jeres lokale IT-firma når det gælder implementering og service af IT-løsninger og udstyr. Hos ARKA IT betyder den personlige kontakt med jer som kunde rigtig meget for os. Det er vigtigt for os, at vi ved, at I føler jer i sikre og kompetente hænder under hele processen. Vi tager udgangspunkt i jeres virksomhed og sørger for at levere en tilpasset løsning, der passer til jeres behov.

Vi er et solid IT-firma, der består af engagerede fagfolk, der brænder for at give vores kunder den bedste teknologi, der kan være med til at gøre en forskel. Sådan har det været siden 1999, og det laver vi ikke om på. Vores fagfolk har en stor erfaring og kender til den nyeste viden. Vores mål er at levere IT-infrastruktur af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi vil tilfredsstille små og mellemstore virksomheder med vel gennemtænkte løsninger, der både giver merværdi og sikrer en høj driftsstabilitet og sikkerhed.

IT firma siden 1999 med engagerede fagfolk, der brænder for teknologi

Arka IT er et IT firma hvor alle medarbejdere har en bred og dybdegående kompetence inden for IT løsninger. Vores erfaringer og nyeste viden sikrer, at du altid handler med kompetente fagfolk. Medarbejderne i vores IT firma er engagerede, og altid indstillede på at levere færdige og gennemtestet IT løsninger. Som vi plejer at sige: Hvis ikke vi kan gøre det ordentlig, så lader vi hellere være.

Et IT firma lige ved hånden

Når I skal have et IT-firma til at hjælpe med de daglige IT-problemer, ved vi hvor vigtigt det er, at vi kan løse jeres opgaver, så I oplever en tilfredshed, ved at vi kan løse problemerne hurtigt og effektivt, så I kan komme videre i jeres arbejdsdag. IT må aldrig være det, der stopper arbejdsdagen, det skal fungere som et hjælpemiddel til de opgaver I skal løse i virksomheden. Derfor leverer vi effektive og holdbare løsninger, der altid er vedligeholdt og opdateret. Derudover er vi tilstede og sidder klar til at hjælpe og vejlede, hvis der opstår problemer. Vi gør brug af teamveiwer, hvor vi derigennem kan oprette forbindelse til jeres computer og på den måde yde fjernsupport, hvis I får brug for det.

Vi er et IT firma der fokuserer på jeres virksomhed

Hos ARKA IT ved vi, at IT altid skal fungere. Det der er en vigtig faktor ved et godt IT-firma er service, sikkerhed og stabilitet så I, i virksomheden ikke skal bruge jeres kostbare tid på at kæmpe med jeres IT, men bare fokusere på jeres arbejde og udvikling af virksomheden.

Vi fokuserer individuelt og tager udgangspunkt i hver enkelte virksomhed, da alle virksomheder er unikke og ingen har brug for den samme løsning. Vi sætter os ned sammen med jer, tager en snak og finder i fælleskab ud af, hvilke krav og behov I har. Dernæst arbejder vi videre på en IT-løsning, vi mener vil kunne hjælpe jer med at optimere jeres virksomhed.

Fleksibelt og kompetent IT-firma

Vores service handler ikke kun om at være til stede, når der er udfordringer i forbindelse med jeres IT. Vi vil udnytte vores mange års erfaring som IT-firma og være med til at dække jeres behov hele vejen rundt i virksomheden. Vi hjælper jer godt i gang fra starten af, med vejledning og rådgivning i det rette udstyr og IT-løsninger og programmer. Det er med til at reducere pludselige problemer og frustrationer, så I kan tillade jer bare at fokuserer på jeres kunder og arbejdsdag.

Det betyder meget for os, at I er en del af hele forløbet og har en forståelse for, hvad der skal ske og hvad vi laver. Derfor taler vi et sprog som alle forstår. Vi starter et stærkt samarbejde med jer, hvor formidling er lige så vigtig en del som vores faglighed.

Et IT-firma bør fungere som din eksterne sparringspartner, når det omhandler din virksomheds IT-løsninger

Det er vigtigt, at du føler dig tryg når du vælger et IT-firma til at håndtere din virksomheds IT. Det bør føles som en ekstern sparringspartner, der lytter til dine behov og på denne baggrund laver skræddersyede løsninger. Det gør vi hos ARKA IT!

Når du vælger ARKA IT som dit IT-firma, får du skræddersyede og behovbaserede løsninger, professionel sparring samt god og effektiv kundesupport.

Vi tilbyder en lang række af forskellige IT services:

  • Rådgivning
  • IT-strategi og handlingsplan
  • Optimering og drift af IT-infrastruktur
  • Installation af software
  • Server/storage systemer
  • Support til brugerne
  • Optimering af IT-sikkerheds- og beredskabsplan
  • Drift af hostingmiljøer

Det eneste, der ligger helt fast når vi laver en serviceaftale med jer er, at vi kan servicere jeres løsning, uanset om I vælger at bruge jeres egen server, Office365, vores ARKA Hosting eller et helt andet sted i skyen.

Hos ARKA IT leverer vi forskellige IT-løsninger. Vi kan bl.a. hjælpe med hosting, backup, hardware, sikkerheds, ERP-systemer og meget mere. En ARKA IT-løsning indeholder typisk en analyse og rådgivning, indkøb af hardware og software, samt implementering, vedligeholdelse og support. Vi finder den hardware og software, der skaber den bedste IT-setup for jeres virksomhed. Ikke kun nu, men også med henblik på hvad jeres fremtidige behov er. I fællesskab sammensætter vi hele løsningen, så den giver jer mest værdi for pengene.

Få en god investering med et IT firma

Hos ARKA IT ser vi det som en god investering af have et IT-firma, der kan hjælpe jeres virksomhed
med at løse teknologiske problemer og udfordringer, og til at supporte og svare på jeres spørgsmål
og rådgive. Ved at have et IT-firma til at hjælpe jer, kan I undgå uforudsete problemer og at bruge
jeres dyrebare arbejdstid på at løse problemerne. Med os som jeres IT-firma får I en god IT-service
og et samarbejde, der sikre en effektiv drift og økonomiske fordele for jeres virksomhed.

Vi tror på, at en investering i et IT-firma, der kan supporte og servicere jer både er en holdbar og
prisbevidst investering. Vi ser os ikke blot som et IT-firma, der leverer IT-løsninger, men som en
samarbejdspartner, der kan supporte jer og give jer løsninger, der er optimale nu, men også i
fremtiden.

Serviceaftaler og IT-løsninger

Hos ARKA IT leverer vi individuelle serviceaftaler, da ingen virksomheder er ens. Alle vores kunder
er unikke, og har hver deres behov og krav for IT-udstyr og løsninger. Hvis I indimellem har brug
for en ekstra mand i belastede perioder eller til større IT-projekter, så kan I lave en aftale med os
og trække på vores konsulenters viden og erfaring, når jeres virksomhed har behov for det.

Når du vælger ARKA IT som dit IT-firma, får du en professionel sparringspartner der er ekspert i IT-løsninger

ARKA IT er det oplagte valg som IT-firma, da vi i kraft af mange års erfaring, høj kvalitetsbevidsthed og god kundesupport vil fungere som din eksterne IT-sparringspartner.

Som IT-firma tager vi os bl.a. af a identificere og løse IT-problematikker, samt implementere værdiskabenede løsninger for din virksomhed.

Professionelt IT firma til jeres virksomhed

Hos ARKA IT ved vi, hvor vigtigt det er, at IT-driften bare fungerer og ikke driller, når man er på arbejde. Med vores mange års erfaring og viden inden for IT og vores forretningsmæssige forståelse, kan vi hjælpe og rådgive jer omkring IT-løsninger og systemer, der kan optimere jeres arbejdsdag.

Med os som jeres IT-firma kan vi hjælpe med at forbedre og skabe en større effektivitet og øget vækst i jeres virksomhed, da I med hjælp fra os kan reducere den tid I normalt bruger på at løse IT-problemer. Dermed skal I kun fokusere på jeres virksomhed og arbejde. Vi tilbyder en lang række af forskellige IT-services og kan hjælpe med alt fra hosting, sikkerhed, ERP-systemer til implementering af IT-løsninger, service og meget mere. I fællesskab med jer finder vi frem til den IT-løsning, der passer bedst til jeres virksomhed, så I fremadrettet kan arbejde uden I behøver at bekymre jer om virksomhedens IT-drift.

Professionelt IT firma til skoler

Hvis I ofte oplever udfordringer med jeres IT på skolen og er træt af at bruge jeres tid og kræfter i arbejdstiden på at finde ud af, hvad problemet er og hvordan I løser det, kan det være essentielt at få et IT-firma til at hjælpe jer. Hos ARKA IT kan vi hjælpe jer med at sikre at skolens IT er effektiv og stabilt. Ved at lade os stå for det hele, aflaster I jer selv for at bruge tid på de komplekse IT-opgaver.

Som forretningsdrivende ved vi, hvor vigtigt det er, at man kan bruge alt sin energi og evner til det man er bedst til. Derfor tager vi os af alt jeres IT, så I bare skal fokusere på skolen og undervisning af elever. Som jeres IT-firma er vores opgave at rådgive og servicere jer og vedligeholde driften af jeres IT-systemer. Vi kan hjælpe med at optimere driften af IT-infrastruktur, sikkerheden og meget mere. Vi står klar til at rådgive og vejlede jer i implementering af diverse IT-udstyr og løsninger.

Som IT-Firma tilbyder vi bl.a.:

Optimering og opgradering

Professionel kundesupport

Identificering og løsning af IT-problemer

Når du vælger ARKA IT som dit IT-firma, får du glæde af professionelle sparringspartnere, der med mange års erfaring kan hjælpe dig på bedst mulige vis. Vi identificerer dine behov for dig, fremlægger løsningsforslag der er til at forstå, og eksekverer herefter på det aftalte. Du skal blot stole trygt på at vi ved, hvad der IT-mæssigt er det rigtige for din virksomhed. Som IT-firma sætter vi dine behov først!

Det siger vores kunder om at vælge os som IT-firma

“Efter vi skiftede over til ARKA IT har vi ikke haft problemer med vores IT-infrastruktur. Skiftet gik dejligt gnidningsfrit, og vi har både telefoni og hosting hos ARKA IT.”

“Kundeservicen er i top, og vi får altid kompetent vejledning og hjælp fra de dygtige teknikker. Vi er rigtig glade for vores valg af ARKA IT som vores IT-leverandør.”

Egholm A/S

Transportvej 27, 7620 Lemvig

“Vi har valgt at outsource alt IT-relateret arbejde til Arka IT. Det giver os mere tid til at koncentrere os om vores vigtige opgaver.”

“Vi har lige været igennem en kæmpe ombygning, og her var ARKA IT’s dygtige tekniker på stedet og fik alt til at køre som smurt.”

Thyborøn Havn

Tankskibsvej 4, 7680 Thyborøn

“Vi er glade for at have valgt en IT-leverandør, der tager os seriøst. ARKA IT er gode til at rådgive, og giver kompetent vejledning og hjælp til diverse IT relaterede problemer.”

“Der bliver taget hånd om et problem så snart det opstår, og det giver os ro i maven.”

Sortberg+Hansen

Struer Landevej 6, 7500 Holstebro

Kontakt os og hør om dine muligheder hos vores IT-firma

Vil du vide mere om vores arbejde som IT-firma, IT løsninger vi tilbyder, vores kundesupport eller noget helt andet?

Udfyld kontaktformularen med dine informationer og din besked, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Jeg står 100% inde for vores IT-firma

” Siden 1999 har ARKA IT været fyldt med engagerede fagfolk, der brænder for at kunne give deres kunder teknologi, der gør en forskel. “

“Vores mål er at levere IT-infrastruktur af den højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hvis du har brug for en samarbejdspartner inden for IT-infrastruktur, så er ARKA IT det sikre valg.”

Hos ARKA IT skaber vi den bedste IT-løsning for dig og din virksomhed.

Preben Hove-Nyborg, Direktør og stifter af ARKA IT

Disse virksomheder har valg os som IT-firma