Kontakt: 96 63 00 06

Økonomisystemer

Her er mange penge at spare. Ikke bare på selve installationen, men især på de rutiner som dine medarbejdere arbejder med hver eneste dag.

Et godt økonomisystem giver:

  • Optimal drift i virksomheden
  • Overblik over økonomien
  • Mulighed for vækst
Vi arbejder især med disse:

ARKA Business+

Hos ARKA IT har vi udviklet en moderne og fuldt integreret ERP-løsning. En pakke af applikationer, der tilgodeser virksomhedens behov –
uanset om I er en lille eller en større handels-, produktions- eller servicevirksomhed!

Vort mål med ARKA Business+ er at sikre vore virksomhedskunder mulighed for at øge produktiviteten i alle administrative funktioner,
reducere antallet af fejl i alle interne processer og øge serviceniveauet overfor kunder og øvrige forretningsforbindelser.

ARKA Business+ har mange af de traditionelle funktioner ethvert økonomisystem skal have, men ARKA Business+ gemmer også på
nogle meget innovative og gennemtænkte funktioner.

Udover disse generelle funktioner der hører med i en ARKA Business+ installationen, har vi meget andet spændende at byde på.
Besøg vores hjemmeside, og læs meget mere.

E-Conomics:

Få en løsning, der kan vokse med din virksomhed. E-conomic er et komplet regnskabsprogram med alle de funktioner, du skal bruge for at holde styr på din forretning. Din bogføring og momsopgørelse klares let – og du kan sende en faktura på under et minut, med e-conomic fakturaskabelon. Programmet er nemt og intuativt at arbejde i. Alting foregår online, så du kan bogføre hvor som helst og når som helst.

Microsoft C5:

85.000 iværksættere og mindre virksomheder tager ikke fejl. Microsoft Dynamics C5 er et fantastisk regnskabsprogram, der er specielt udviklet til iværksættere og mindre virksomheder. Alt er sat enkelt og overskueligt op, så du hurtigt kan få et overblik over blandt andet tilgodehavender og skyldige beløb. Regnskabsprogrammet ligger online hos os …og det betyder, at du ikke selv skal have besværet med at installere og opdatere programmet eller lave back-up.

Når du arbejder i programmet, så ligner og fungerer det på samme måde som Office 365 programmerne (Word, Excel og Outlook). Har du for eksempel brug for at trække rapporter, så kan du arbejde videre med dem i Word eller Excel.

Ønsker du at skifte fra et andet regnskabsprogram til Microsoft Dynamics C5, så konverteres dine poster og data sikkert og enkelt i samarbejde med en af vores certificerede forhandlere.

Arka It

“Hos ARKA IT har vi udviklet en moderne og fuldt integreret ERP-løsning”

Spørgsmål eller kommentar?
Kontakt os gerne på: