Kontakt: 96 63 00 06
Telefoniløsning

“Øg effektiviteten og reducér ubehag”

Spørgsmål eller kommentar?
Kontakt os gerne på:

Ergonomisk IT udstyr

ARKA IT forhandler ergonomisk IT udstyr fra blandt andet mærket Contour.

Tankegangen bag dette produkt er at forebygge mulige skader, ved at minimere unødvendige bevægelser når du arbejder på en computer. Derfor er produktet udviklet således at RollerMousen er placeret centreret foran tastaturet, så man undgår de mange bevægelser med musehånden. Der er ligeledes også mulighed for at bruge begge hænder, hvilket giver en større variation af arbejdsstillingen.

Det er især ideelt til dem der har flere skærme, da du nemt og hurtigt kan navigere rundt imellem disse, og ikke har behov for den samme mængde plads, som til den almindelige mus. Brugen kan være med til at reducere smerter, da du hele tiden har begge hænder foran kroppen, og arbejder med små, lette bevægelser, der er med til at skåne nakke, skuldre, albuer og håndled. Det gør at du bedre kan fokusere på arbejdet, uden at skulle døje med smerter.

I de fleste tilfælde giver RollerMouse dig en bedre arbejdsdag, men vi ved at det tager tid at vende sig til den nye arbejdsstilling.
Derfor tilbyder vi en 14 dages gratis prøveperiode, så du selv kan mærke virkningen.

RollerMouse Red Plus

Denne smarte mus har et design, som er baseret på dine kropsbevægelser, og kan forebygge belastningsskader.

Unimouse

Det nyeste indenfor ergonomiske mus. Den har justerbar tilt og tommelstøtte, så du kan skifte arbejdsstilling i en håndevending.