Kontakt: 96 63 00 06

Kobber

Næsten alle kan i dag få en ADSL-bredbåndforbindelse. Det er rimeligt hurtigt og billigt.

Desværre kan hastigheden på et ADSL-kabel forstyrres, når mange er logget på samme bredbåndsforbindelse. Download/upload vil derfor være hurtigere nogle timer af døgnet end andre.

Nye, forbedrede teknologier har dog gjort det muligt for kobberkabler at bære langt flere data end tidligere, ARKA IT tilbyder ADSL-forbindelser på op til 100 Megabit/s.

  • Nem administration
  • Suveræn support
  • Tilfredse medarbejdere

Nem administration

Som erhvervskunde med en virksomhed i konstant udvikling har du behov for et erhvervsabonnement, der er til at overskue, samt let at tilpasse og administrere.

Suveræn Support

Hos ARKA IT får du professionel, men personlig support og kundeservice i øjenhøjde, og med Bredbånd Professionel har du som erhvervskunde mulighed for udvidet support og service.

Det vil sige, at du får fejlretning inden for 90 minutter, og vi har en tekniker ude hos dig inden for 5 timer. Så som erhvervskunde hos os ved du, at virksomheden er sikret mod større nedbrud og stilstand i arbejdet. Hjælpen er aldrig længere væk end et telefonopkald.

Tilfredse medarbejdere

Forkæl dine medarbejdere og tilbyd dem vores tids mest eftertragtede personalegoder i form af medarbejderbredbånd og fri telefon. Med et erhvervsabonnement på bredbånd og mobiltelefoni giver du dine medarbejdere mulighed for at arbejde hjemmefra og dermed nyde godt af en bedre balance mellem arbejde og fritid.

Som en mindre virksomhed kan det være svært at tilbyde jeres medarbejdere personalegoder på højde med større virksomheder, men med en bruttolønsordning igennem ARKA Erhverv kan I let og billigt tilbyde konkurrencedygtige personalegoder med skattemæssige fordele til alle medarbejdere.

klik aftale

Spørgsmål eller kommentar?
Kontakt os gerne på: